Известие

Collapse
No announcement yet.

Контактор за багажник за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Контактор за багажник за 145

Здравейте,
    Може ли някой да ми каже къде се намира контактора на капака/вратата на багажника на Alfa 145, чрез който се индикира дали е отворен или затворен?

Мерси предварително.
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '97

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:26.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от Delian Покажи съобщение
      Здравейте,
      Може ли някой да ми каже къде се намира контактора на капака/вратата на багажника на Alfa 145, чрез който се индикира дали е отворен или затворен?

Мерси предварително.
      Защо колега,какъв е пробелма!?И аз го търсех(виждам че колегата е обяснил за него)Аз като я взех колата, индикатора за вратите в купето ми показваше точно коя врата е отворена и след като ми сложиха алармата, когато отварям едната от двете врати ми светва и индикатора на багажника(А ТОЙ НЕ Е ОТВОРЕН)
      ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Проблемът е, че от вчера започна да свети непрекъснато индикатора за отворен багажник и лампата в багажника, независимо дали е отворен или затворен. Снощи като отворих и затворих капака/вратата на багажника, след като вече бях покарал колата повечко и беше се затоплила, индикатора и лампата изгаснаха, но днес сутринта като се качих и дадох контакт отново светнаха и не се получава номера с отварянето и затварянето.
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '97

Comment

Има микроключе в бравата, може да е влязла вода и да е замръзнало
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Има микроключе в бравата, може да е влязла вода и да е замръзнало
            Да и това е доста приемлив вариант!Като се има впредвид,че като стане студено на нашите алфи почват да им се появяват разни проблемчета където дразнят
            Ама няма как-секта
            ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

а пук мойта от както сам я купил и ми свети на таблото че ми е орворен багажника а всъщност не е
              AlfaRomeo 145 2.0 TD

Comment

И аз имах същия проблем,но за моя изненада се оказа,че няма нищо общо с багажника а сас датчика за алармата които се намира под капака на колата.Сложиха ми нов и вече нямам проблем.
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S. 103Ph 1999

Comment

Чета и се чудя дали да питам, понеже имам един сравнително тъп въпрос:
                  Като казвате контактор, можете ли да ми покажете за какво иде реч? Как изглежда частта?
                  Щото аз като мисля за контактор и се сещам за http://vikiwat.com/kontaktori.html такива контактори...
                  Società Anonima Italiana Darracq

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:13.

Comment

Не, колега, не се заяждам. Просто искам да си изясня.
                      Защото за мен контактор е това горе и затова исках да си поясня. А това, което вие описахте е различно, да. Мерси за пояснението.
                      Società Anonima Italiana Darracq

Comment

Колеги, да използвам темата да попитам, виждал съм че някои от нашите коли имат бутон за отваряне на багажника на модула на таблото където е бутона за аварийните светлини( от лявата му страна), тя въпроса ми е електрически ли става отварянето, и с други ключалки на багажниците ли са?
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD

Comment

---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:14.

Comment

Working...
                          X